Broileripullat ja papu-persikka salaatti

Ainekset

500 g
broilerin jauhelihaa
1 tl
suolaa
1 rkl
sambal oelek tahnaa tai muuta tujua chilitahnaa
3 rkl
raastettua inkivääriä
250 g
pakaste- tai säilykemaissia
1 dl
cashew-pähkinöitä
2-3 dl
rosoisesti hakattuja cashew pähkinöitä kuorrutukseen
ruokaöljyä paistamiseen
Papu-persikka salaatti:
1
pieni purkki säilykepersikoita
500 g
mustia papuja (tölkistä tai itse keitettyjä)
3
hienonnettua jalopenoa
3
limetin mehu ja raastettu kuori
rapeaa salaattia
2 rkl
omenaviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippurirouhetta

Valmistusohjeet

  1. Broileripullat:
    Sekoita tehosekoittimella tai sauvasekoittimella kaikki muut ainekset paitse broilerinjauheliha. Sekoita tahna jauhelihan joukkoon ja taikinasta pyöritä pieniä pullia. Murskaa cashewpähkinät rosoiseksi ja kieritä pullat pähkinärouheessa. Paista pullat öljytyllä pannulla kannen alla kypsiksi.

    Papu-persikka salaatti:
    ChiliKuutioi persikat ja revi salaatti. Sekoita kaikki ainekset ja tee salaatille kastike viinietikasta, öljystä ja mausteista.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää