Tonnikala-avokadot ja lämmintä ruispatonkia

Tonnikala-avokadot ja lämpimät ruispatongit sopivat vaikka täyttäväksi iltapaksi.

12.9.2006 9:46

Ainekset

  • <b>Tonnikala-avokadot:</b>

  • 4

    kypsää avokadoa

  • 2 prk

    tonnikalaa

  • 1

    sitruunan mehu ja raastettu kuori

  • 2

    punasipulia

  • pari tippaa tabascoa

  • merisuolaa

  • mustapippurirouhetta

  • <b>Ruispatongit:</b>

  • 1

    ruispatonki

  • öljyä

  • suolaa

  • 1 pss

    pakasteherneitä

  • kourallinen basilikanlehtiä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2-5 rkl

    öljyä

Valmistusohjeet

  1. <b>Täytetyt tonnikala-avokadot:</b> Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Lohko hedelmäliha kulhoon lusikalla. Kuutioi sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja nostele täyte tyhjiin avokadon kuoriin. Ripottele päälle mustapippurirouhetta ja suolaa.

  2. <b>Lämpimät ruispatongit:</b> Halkaise patonki neljään osaan ja halki. Voitele puolikkaat öljyllä ja suolalla. Paahda kuumassa 200-asteisessa uunissa 5-10 min. Sekoita öljy, herneet, basilika ja valkosipulinkynnet tehosekoittimessa tahnaksi ja nosta paahtuneiden leipien päälle. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit