Reseptit

Tortellini-pestosalaatti ja suklaa-uuniomenat

Ainekset

Tortellini-pestosalaatti:
1 pkt
täytettyjä tortellineja
1
ruukku rapeaa salaattia
10 kpl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1
pieni kurkku
1
punainen paprika
1
punasipuli
Pestokastike:
1
nippu basilikaa
1 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
0,5-1 dl
oliiviöljyä
1 rkl
raastettua parmesanjuustoa
suolaa
mustapippuria
Suklaa-uuniomenat:
4 kpl
pehmeämaltoisia omenoita
50 g
maitosuklaata

Valmistusohjeet

  1. Tortellini-pestosalaatti:
    Keitä tortellinit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja anna jäähtyä hetki. Revi salaatti kulhoon haarukkapaloiksi. Paloittele tomaatit, kurkku, paprika sekä punasipuli ja lisää salaattiin. Valmista pesto ja sekoita se tortellinien joukkoon. Lisää sitten tortellinit salaatin joukkoon ja koristele. Voit lisätä joukkoon myös esim. grillattua broileria.

    Pestokastike:
    Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella ja tarkista maku.

    Suklaa-uuniomenat:
    Poista siemenkodat omenaporalla ja täytä reikä suklaalla. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia tai kunnes omenat ovat pehmeitä ja suklaa sulanut. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kera.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää