Paprikainen broileri-pastavuoka ja mustikoita sitruunavaahdolla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paprikainen broileri-pastavuoka ja mustikoita sitruunavaahdolla

5.11.2006 18:18

Ainekset

  • Paprikainen broileri-pastavuoka:

  • 1

    sipuli

  • 2

    reilun kokoista paprikaa

  • 400 g

    broilerinfileesuikaleita

  • 2 tl

    currya

  • 2 tl

    paprikajauhetta

  • 1 tl

    inkiväärijauhetta

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 2 dl

    juustoista ruokakermaa

  • 400 g

    pastaa

  • juustoraastetta

  • tilkka öljyä

  • Mustikoita ja sitruunavaahtoa:

  • 3 dl

    pakastemustikoita

  • 0,5 dl

    sokeria

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 1 prk

    sitruunalla maustettua rahkaa

  • 1 dl

    kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Paprikainen broileri-pastavuoka: Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja suikaloi paprikat. Kuullota kasvikset pehmeiksi pannulla. Sekoita curry, paprikajauhe, inkivääri sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyöritte broilerisuikaleet mausteissa. Ota kasvikset sivuun ja ruskista broilerisuikaleet pannulla. Sekoita pastakattilassa kasvikset, pasta ja broilerisuikaleet. Kaada seos kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja kaada päälle juustoinen ruokakerma. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Tarjoile. Mustikoita ja sitruunavaahtoa: Sekoita sulaneiden mustikoiden joukkoon sokerit ja lusikoi mustikat laseihin. Vatkaa kermavaahdoksi ja nostele sitruunarahkan joukkoon. Lusikoi rahkavaahtoa mustikoiden päälle ja tarjoile. Reseptit: Teresa Välimäki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit