Paprikainen broileri-pastavuoka ja mustikoita sitruunavaahdolla

Ainekset

Paprikainen broileri-pastavuoka:
1
sipuli
2
reilun kokoista paprikaa
400 g
broilerinfileesuikaleita
2 tl
currya
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
inkiväärijauhetta
mustapippuria
suolaa
2 dl
juustoista ruokakermaa
400 g
pastaa
juustoraastetta
tilkka öljyä
Mustikoita ja sitruunavaahtoa:
3 dl
pakastemustikoita
0,5 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 prk
sitruunalla maustettua rahkaa
1 dl
kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Paprikainen broileri-pastavuoka:
    Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja suikaloi paprikat. Kuullota kasvikset pehmeiksi pannulla. Sekoita curry, paprikajauhe, inkivääri sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyöritte broilerisuikaleet mausteissa. Ota kasvikset sivuun ja ruskista broilerisuikaleet pannulla. Sekoita pastakattilassa kasvikset, pasta ja broilerisuikaleet. Kaada seos kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja kaada päälle juustoinen ruokakerma. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Tarjoile.

    Mustikoita ja sitruunavaahtoa:

    Sekoita sulaneiden mustikoiden joukkoon sokerit ja lusikoi mustikat laseihin. Vatkaa kermavaahdoksi ja nostele sitruunarahkan joukkoon. Lusikoi rahkavaahtoa mustikoiden päälle ja tarjoile.

    Reseptit: Teresa Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää