Uunisiika ja remoulade-kastiketta

26.1.2007 14:12

Ainekset

  • <b>Uunisiika:</b>

  • 3-4

    reilua siikafileetä

  • 1

    purjosipuli

  • 1

    fenkoli

  • 1

    limetti

  • suolaa

  • valkopippuria

  • 2 rkl

    voita

  • <b>Remoulade-kastike:</b>

  • 2 dl

    majoneesia

  • 1-2

    keitettyä kananmunaa

  • 1

    punasipuli

  • 1 rkl

    pieniä kapriksia

  • 2 rkl

    kuutioitua suolakurkkua

  • 1 dl

    hienonnettua tilliä

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Uunisiika:</b> Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle maustumaan hetkeksi. Huuhtele ja hienonna purjo sekä fenkoli. Sulata voi pannulla ja kuullota purjo- ja fenkolisuikaleet pehmeiksi. Mausta vihannesseos suolalla, valkopippurilla ja limen mehulla. Lusikoi seos kalafileiden päälle. Kypsennä fileitä 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita tai perunamuusia ja remoulade- kastiketta. <b>Remoulade-kastike:</b> Murskaa kananmunat haarukalla hienoksi. Lisää joukkoon hienonnettu punasipuli, kaprikset, suolakurkkukuutiot ja hienonnettu tilli sekä majoneesi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua jääkaapissa ja tarkista maku vielä ennen tarjoilua. Reseptit: Alex Nurmi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit