Possunkyljykset ja viherpippurikastiketta sekä höyrytettyjä kasviksia

Ainekset

Possunkyljykset:
4-6 kpl
porsaankyljyksiä
1 tl
suolaa
2 rkl
voita paistamiseen
Viherpippurikastike:
1-2 rkl
viherpippureita
2 dl
kuohukermaa
2 rkl
vasikkafondia tai puolikas lihaliemikuutio
2 dl
vettä
Höyrytetyt kasvikset:
2
punasipulia
2
paprikaa
1
kesäkurpitsa
3
porkkanaa
2 rkl
hunajaa
1 tl
timjamia
1 tl
rakuunaa
1 tl
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Possunkyljykset ja viherpippurikastike:
    Mausta kyljykset suolalla ja paista kauniin ruskeaksi pannulla molemmin puolin.
    Lisää murskatut viherpippurit pannulle ja kaada fondi sekä vesi joukkoon. Anna hautua hetken aikaa ja lisää kerma. Keitä vielä 5-10 min miedolla lämmöllä jolloin kastike sakenee, maut tiivistyvät ja liha murenee.

    Höyrytetyt kasvikset:
    Pese ja paloittele kasvikset. Mausta kulhossa ja kypsennä höyryuunissa tai höyrykattilassa. Tarjoile kyljysten kanssa.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää