Kreolilainen gumbo

Ainekset

400 g
broilerin fileesuikaleita
200 g
isoja katkarapuja
100 g
mausteista makkaraa (esim. chorizoa)
2
paprikaa
1
iso sipuli
5
valkosipulinkynttä
1 rkl
tomaattipyreetä
1 tlk
maustettua tomaattimurskaa
2-3 dl
kanalientä
pala varsiselleriä
cajun-maustetta
suolaa
tuoretta chiliä

Valmistusohjeet

  1. Paloittele kuoritut sipulit, paprikat sekä varsiselleri ja kuullota ne pannussa. Lisää broilerin fileesuikaleet, paloiteltu makkara sekä tomaattipyree pannuun ja lisää myös mausteet. Kaada tomaattimurska ja kanaliemi pataan ja anna hautua n. 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää lopuksi katkaravut. Tarjoile lämpimän vaalean leivän tai riisin kera.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää