Kreolilainen gumbo

26.2.2007 20:52

Ainekset

  • 400 g

    broilerin fileesuikaleita

  • 200 g

    isoja katkarapuja

  • 100 g

    mausteista makkaraa (esim. chorizoa)

  • 2

    paprikaa

  • 1

    iso sipuli

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 tlk

    maustettua tomaattimurskaa

  • 2-3 dl

    kanalientä

  • pala varsiselleriä

  • cajun-maustetta

  • suolaa

  • tuoretta chiliä

Valmistusohjeet

  1. Paloittele kuoritut sipulit, paprikat sekä varsiselleri ja kuullota ne pannussa. Lisää broilerin fileesuikaleet, paloiteltu makkara sekä tomaattipyree pannuun ja lisää myös mausteet. Kaada tomaattimurska ja kanaliemi pataan ja anna hautua n. 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää lopuksi katkaravut. Tarjoile lämpimän vaalean leivän tai riisin kera. Resepti: Alex Nurmi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit