Lohi-mozzarellanyytit, tilliöljyä ja tuorepastaa

Ainekset

700 g
ruodotonta lohifileetä
150-200 g
mozzarella-juustoa (buffala)
2 dl
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
nippu tuoretta tilliä
2 pkt
tuorepastaa esim. tagliatellea

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa lohifilee ohuiksi leveiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet pippurilla ja suolalla. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Täytä lohiviipaleet juustolla ja taita kahtia. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikulla. Grillaa parilalla muutama minuutti molemmilta puolilta. Laita tilli monitoimikoneeseen, lisää ripaus karkeaa suolaa ja öljy. Anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Pirskottele öljyä lautaselle lohinyyttien päälle. Keitä tuore pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja sekoita loppu tilliöljy pastan joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää