Chili-suklaakakku

Chili-suklaakakku yllättää tulisuudellaan!

27.3.2007 22:28

Ainekset

  • 200 g

    tummaa suklaata

  • 200 g

    voita

  • 4

    kananmunaa

  • 2 dl

    sokeria

  • 2-3 rkl

    mantelirouhetta

  • 5 rkl

    kaakaojauhetta

  • 1,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • 1-2 tl

    chilirouhetta tai 1 punainen tuore chili hienonnettuna

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 150 g

    tummaa suklaata

  • 1 dl

    kermaa

  • 25 g

    voita

Valmistusohjeet

  1. Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Sulata voi kattilassa ja nosta kattila sitten liedeltä. Paloittele lämpimään voihin suklaa ja anna sen sulaa välillä sekoittaen.

  2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, myös chili, ja siivilöi ne taikinaan.

  3. Kaada tasaiseksi sekoitettu seos vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 30 minuuttia.

  4. Kuorrutus: Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää suklaa sekä voi ja sekoita kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kaada hieman jäähtyneen kakun päälle. Resepti: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit