Italialaiset broilertaskut ja yrttiperunat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Italialaiset broilertaskut ja yrttiperunat

16.4.2007 10:41

Ainekset

  • <b>Italialaiset broileritaskut:</b>

  • 4

    broilerin rintafileetä

  • 150 g

    maustettua tuorejuustoa esim. aurinkokuivattu tomaatti

  • 1 dl

    vihreitä kivettömiä oliiveja

  • 10 kpl

    aurinkokuivattuja tomaatteja

  • 100 g

    parmesanjuustoa

  • 3 dl

    kanalientä

  • 1 pss

    dippikastike-mausteseosta maun mukaan

  • <b>Yrttiperunat:</b>

  • 1 pkt

    valmiita pariisinperunoita tai 16 kpl pieniä varhaisperunoita

  • 1

    ruukku basilikaa

  • 1

    ruukku salviaa

  • sormisuolaa

  • pippuria

  • oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. <b>Italialaiset broileritaskut:</b> Tee veitsellä syvä viilto fileen reunaan niin, että siitä syntyy tasku. Hienonna oliivit sekä aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ne, tuorejuusto sekä mausteet keskenään. Lusikoi täytettä fileetaskun sisään ja sulje cocktailtikulla. Pyörittele broilerit dippi- mausteseoksessa ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Kaada kanaliemi vuoan pohjalle, raasta päälle tuoretta parmesaania ja kypsennä 200 asteisessa uunissa 30 noin minuuttia. <b>Yrttiperunat:</b> Kuumenna öljy pannussa, kaada perunat joukkoon ja mausta huolellisesti. Anna paistua rapean kypsiksi ja ripottele lopuksi pintaan hienonnetut yrtit sekä sormisuolaa. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit