Reseptit
Rukiiset ahvenfileet ja punaista tartar-kastiketta

Rukiiset ahvenfileet ja punaista tartar-kastiketta
Hapankorppumurulla kuorrutetut ahvenfileet dipataan tartar-kastikkeeseen.
Ainekset
- Rukiiset ahvenfileet:
- 1 kg
- ahvenfileitä
- 100 g
- hapankorppuja
- 3
- kananmunaa
- suolaa
- pippuria
- öljyä sekä voita paistamiseen
- Punainen tartar-kastike:
- 1 prk
- kermaviiliä
- nippu tilliä
- 1
- maustekurkku kuutioituna
- 1
- kovaksi keitetty kananmuna
- 1 rkl
- etikkapunajuurikuutioita
- suolaa
- pippuria
Valmistusohjeet
- Rukiiset ahvenfileet:
Mausta ahvenfileet suolalla sekä pippurilla ja anna maustua muutama minuutti. Murskaa hapankorput hienoksi jauhoksi ja kaada ne kulhoon. Riko munat toiseen kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
Pyörittele ahvenet ensin munaseoksessa jonka jälkeen painele ne huolellisesti hapankorppuseoksessa. Kuumenna pannu ja paista öljy-voiseoksessa rapean mehukkaiksi. Tarjoile hyvän perunasoseen kanssa. Löydät perunasoseen reseptin Ruokalan reseptiarkistosta. - Punainen tartar-kastike:
Kaada kulhoon kermaviili ja lisää joukkoon hienonnettu tilli, maustekurkku, punajuurikuutiot, mausteet sekä hienonnettu kananmuna. Sekoita huolellisesti ja tarkista maku.
Reseptit: Alex Nurmi
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää