Punainen kanapata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punainen kanapata

7.5.2007 11:36

Ainekset

  • 6 kpl

    broilerin koipireisiä

  • 1

    sipuli

  • 1

    paprika

  • 1 pss

    50 g kuivattua parsakaalia

  • 3-4 rkl

    tomaattijauhetta

  • 2 dl

    tomaattimehua

  • 6 dl

    kanalientä

  • 1 tl

    timjamia

  • suolaa, mustapippurirouhetta

  • ripaus cayennenpippuria

  • 2 kpl

    laakerinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Ruskista kanapalat padassa ja lisää paloiteltu sipuli sekä paprika ja parsakaalit. Lisää myös tomaattijauhe, tomaattimehu, kanaliemi sekä mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 45 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa. HUOM! Tietoa kuivatuista marja- ja vihannestuotteista, myös jälleenmyyjistä, osoitteessa <b>www.mahevi.com</b>. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit