Punainen kanapata

Ainekset

6 kpl
broilerin koipireisiä
1
sipuli
1
paprika
1 pss
50 g kuivattua parsakaalia
3-4 rkl
tomaattijauhetta
2 dl
tomaattimehua
6 dl
kanalientä
1 tl
timjamia
suolaa, mustapippurirouhetta
ripaus cayennenpippuria
2 kpl
laakerinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Ruskista kanapalat padassa ja lisää paloiteltu sipuli sekä paprika ja parsakaalit. Lisää myös tomaattijauhe, tomaattimehu, kanaliemi sekä mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 45 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

    HUOM! Tietoa kuivatuista marja- ja vihannestuotteista, myös jälleenmyyjistä, osoitteessa www.mahevi.com.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää