Hodarit bratwurst-makkarasta ja coleslaw-salaattia

Ainekset

Hot dogit bratwurst makkarasta:
4
sämpylää
4
bratwurst makkaraa
sinappia, ketsuppia, kuivattua sipulia ja majoneesia
coleslaw-salaattia
Coleslaw salaatti:
200 g
punakaalia
200 g
valkokaalia
ripaus suolaa ja sokeria
2 kpl
porkkanaa
1
vihreä omena
1
paprika
mustapippuria myllystä
1 tl
chilijauhetta
suolaa maun mukaan
1 dl
majoneesia
1 dl
kermaviiliä
nippu persiljaa hienoksi hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Hot dogit bratwurst makkarasta:
    Leikkaa sämpylät halki ja kuumenna ne nopeasti grillissä. Grillaa bratwurstit. Laita makkarat sämpylöiden sisään ja lisää salaattia ja mausteita oman maun mukaan, esim. ketsuppia, sinappia, kuivattua sipulia ja majoneesia.

    Coleslaw salaatti:
    Leikkaa kaali suikaleiksi. Ripottele joukkoon suolaa ja sokeria ja hakkaa perunanuijalla tai muulla tukevalla nuijalla kaaleja hieman ja anna suolan ja sokerin imeytyä kaaleihin, näin ne kypsyvät hieman. Suikaloi porkkanat, omena sekä paprika ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita majoneesi ja kermaviili keskenään ja lisää joukkoon mausteet ja persilja. Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile hodarien kanssa.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää