Reseptit

Grillattua kotijuustoa ja pitaleipää grillissä

Ainekset

Grillattua kotijuustoa ja pitaleipää grillissä:
2 pkt
kotijuustoa
1 pkt
n. 150 g pekonia
pitaleipiä
Kylmä jogurttikastike:
2 dl
maustamatonta jogurttia
1
pieni punasipuli
suolaa
Tomaatti-kukkakaalisalaatti:
0,5
pieni kukkakaali
1
rasia kirsikkatomaatteja
1 dl
silputtuja yrttejä esim. persiljaa ja basilikaa
3 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
punaviinietikkaa
sormisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Grillattua kotijuustoa ja pitaleipää grillissä:
    Leikkaa kotijuustosta pitkulaisia siivuja. Kääri ne pekoniin ja grillaa niin kauan, että pekoni on hieman ruskistunut. Kuumenna lopuksi pitaleivät grillissä ja täytä ne grillatulla juustolla, kastikkeella ja tomaatti-kukkakaalisalaatilla.

    Kylmä jogurttikastike:
    Silppua punasipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Pidä kylmässä tarjoiluun asti. Tarjoile pitaleivän välissä.

    Tomaatti-kukkakaalisalaatti:
    Irrota kukkakaalista kukinnot ja silppua ne hienoksi. Kuutioi kirsikkatomaatit ja silppua yrtit. Sekoita kukkakaali, tomaatit ja yrtit ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile pitaleivän välissä.

    Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentit

    Näytä lisää