Täytetyt vohvelit suolaisella ja makealla lisukkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt vohvelit suolaisella ja makealla lisukkeella

6.8.2007 16:52

Ainekset

  • 1 pss

    valmista vohveli- ja lettutaikinaseosta

  • täyte 1:

  • 500 g

    lämminsavulohta tai -siikaa

  • 150 g

    ricotta- tai raejuustoa

  • 2 rkl

    ranskankermaa

  • 1

    sitruunan mehu

  • 3 rkl

    ruohosipulia hienonnettua

  • 3 rkl

    raastettua piparjuurta

  • suolaa ja mustapippuria

  • täyte 2:

  • 0,5 l

    mustikoita

  • 2 dl

    ranskankermaa

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 2 tl

    vaniljasokeria

Valmistusohjeet

  1. Valmista vohvelitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Paista taikinasta isoja ohuita vohveleita. Suolainen täyte: Hienonna kala kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon ricotta, ranskankerma, sitruunan mehun sekä ruohosipuli ja piparjuuri. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi täytettä vohvelin keskelle ja taittele se nyytiksi. Makea täyte: Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon ranskankerma, sokeri sekä vadelmahillo. Mausta appelsiinin kuorella ja sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus sokeria. Resepti: Teresa Välimäki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit