Syyskesän pyttipannu ja herukkajäädyke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Syyskesän pyttipannu ja herukkajäädyke

Pyttipannun jälkiruokana tarjotaan herukkajäädykettä.

13.8.2007 9:59

Ainekset

  • <b>Syyskesänpyttipannu:</b>

  • 4

    mausteista grillimakkaraa

  • 4-5

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 10

    keitettyä perunaa

  • 0,5

    kesäkurpitsaa

  • 10

    retiisiä

  • 3

    kesäsipulia varsineen

  • 2 dl

    sokeriherneitä

  • hieman suolaa ja pippuria

  • 4

    kananmunaa

  • 1 dl

    tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

  • <b>Herukkajäädyke:</b>

  • 2 prk

    maitorahkaa

  • 2 dl

    vaniljajogurttia

  • 4 dl

    herukoita, karviaisia tai muita marjoja

  • 1 dl

    tomusokeria jos haluat enemmän makeutta

Valmistusohjeet

  1. <b>Syyskesän pyttipannu:</b> Kuori ja kuutioi makkarat ja vihannekset samankokoisiin paloihin. Silppua sipulit. Kuumenna öljyä kasarissa ja nosta makkarapalat pannulle ja paista niitä hetki. Lisää perunat, kesäkurpitsa, retiisit ja sipulit. Paista hetken aikaa. Lisää sokeriherneet ja mausteet. Paista kananmunat ja ripottele niiden päälle ruohosipulisilppua. Tarjoile pyttipannun kanssa.

  2. <b>Herukkajäädyke:</b> Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada jäädykeaines pakastuksen kestävään vuokaan. Pakasta yön yli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit