Juuresröstit ja sienikastike

Ainekset

Juuresröstit:
4
perunaa
pieni lanttu
pieni palsternakka
200 g
vuohenjuustoa
1 dl
persiljaa hienonnettuna
1
kananmuna
suolaa ja pippuria
voita paistamiseen
Sienikastike:
1,5 l
metsäsieniä
0,5
purjosipuli
voita paistamiseen
2 rkl
riista-sienifondia
4 dl
kuohukermaa
suolaa maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Juuresröstit:
    Raasta juurekset ja sekoita joukkoon murustettu juusto, kananmuna ja mausteet. Paista voissa esim. lettupannussa kauniin värisiksi.

    Sienikastike:
    Puhdista sienet ja halkaise ne kahteen osaan. Silppua purjosipuli. Kuullota sieniä ja purjoa voissa pannulla hetki. Lisää fondi ja kerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

    Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentit

    Näytä lisää