Punajuuripasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punajuuripasta

24.9.2007 6:56

Ainekset

  • 4

    kokonaista punajuurta

  • 100 g

    vuohenjuustoa

  • 1 dl

    punajuurimehua tai -lientä

  • 1-2 tl

    kuivattua salviaa

  • 2 rkl

    punaviinietikkaa tai balsamicoa

  • tarjolle pastaa

  • suolaa ja pippuria

  • yrttejä tai rucolaa koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Raasta punajuuri ja paista raaste kattilassa mausteiden ja etikan kanssa kypsäksi. Lisää punajuurimehu ja hauduta hetki. Keitä sillä välin pasta al dente ja murenna vuohenjuusto erilliselle lautaselle. Lisää kypsä pasta punajuuren joukkoon ja sekoita hyvin sekaisin. Nosta annos lautaselle ja ripottele pinnalle vuohenjuustomurut sekä halutessasi rucolaa. Tarjoile. Resepti: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit