Ankkawokki ja kookosletut

Ainekset

Ankkawokki:
600 g
kypsää ankanlihaa esim. säilykeankan koivista
3
porkkanaa
1
purjo ja sipuli
1 l
siitakesieniä
ruokaöljyä paistamiseen
2 rkl
seesamiöljyä
1 tl
chilitahnaa
1 tl
inkivääritahnaa
2 dl
kasvislientä
suolaa
keitettyjä nuudeleita
1 dl
seesamsiemeniä
Kookosletut:
3
kananmunaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
5 dl
vettä
1 dl
kookosjauhetta pussista esim Wok\'n Roll
ripaus suolaa
voita paistamiseen
tarjolle banaania ja jäätelöä

Valmistusohjeet

  1. Ankkawokki:
    Irrota ankankoivista liha. Suikaloi porkkanat, sipuli ja purjo ohuiksi suikaleiksi. Puolita siitakesienet. Kuullota porkkanoita, sipulia ja purjoa hetki öljyssä pannulla tai wokissa. Lisää sienet ja ankankoipilihat. Sekoita seesamiöljy, chilitahna, inkivääritahna ja kasvisliemi keskenään ja kaada wokkiin. Lisää kypsät nuudelit ja sekoita kevyesti. Ripottele päälle lopuksi vielä seesaminsiemeniä.

    Paksut kookosletut:
    Vatkaa kaikki ainekset voimakkaasti keskenään ja annan taikinan seistä hetki ennen paistamista. Jos haluat kuohkeamman takinan, vaahdota valkuainen erikseen ja lisää se taikinaan lopuksi. Paista letut voissa pannulla ja tarjoile banaanin ja jäätelön kanssa.

    Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentit

    Näytä lisää