Sinappinen hapankaali, ahvenet ja suppilovahrevoita

Ainekset

Sinappinen hapankaali:
0,5 kg
hapankaalia
ruokaöljyä
2-3 rkl
ranskalaista sinappia
loraus hunajaa
mustapippurirouhetta
3 dl
kermaa tai smetanaa
0,5 l
paistettuja suppilovahveroita
Paistetut ahvenet:
4-6
ahvenfileetä
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Sinappinen hapankaali:
    Huuhtele hapankaali ja paista sitä hiljalleen öljyssä kattilassa. Lisää sinappi, hunaja ja mustapippurirouhe. Lisää kerma ja anna kiehua noin 5 min. Paista suppilovahveroita voissa ja tarjoile hapankaalin ja ahventen kanssa.


    Ahvenet:
    Paista ahvenet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile hapankaalin kanssa.

    Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentit

    Näytä lisää