Reseptit
Sinappinen hapankaali, ahvenet ja suppilovahrevoita

Sinappinen hapankaali, ahvenet ja suppilovahrevoita
Ainekset
- Sinappinen hapankaali:
- 0,5 kg
- hapankaalia
- ruokaöljyä
- 2-3 rkl
- ranskalaista sinappia
- loraus hunajaa
- mustapippurirouhetta
- 3 dl
- kermaa tai smetanaa
- 0,5 l
- paistettuja suppilovahveroita
- Paistetut ahvenet:
- 4-6
- ahvenfileetä
- voita paistamiseen
Valmistusohjeet
- Sinappinen hapankaali:
Huuhtele hapankaali ja paista sitä hiljalleen öljyssä kattilassa. Lisää sinappi, hunaja ja mustapippurirouhe. Lisää kerma ja anna kiehua noin 5 min. Paista suppilovahveroita voissa ja tarjoile hapankaalin ja ahventen kanssa.
Ahvenet:
Paista ahvenet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile hapankaalin kanssa.
Reseptit: Sanna Miettunen
Kommentit
Näytä lisää