Reseptit

Tuhdisti maustetut possun ribsit ja tomaattisalaatti

Tuhdisti maustetut possun ribsit saavat veden kielelle!

Ainekset

Possun ribsit:
600 g
porsaan kylkiluita, ribseiksi leikattuna
2 l
mietoa lihalientä
kokonaisia mustapippureita
Maustekastike:
1 dl
HP-kastiketta
1 dl
sweet chili -kastiketta
1 rkl
Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
Tomaattisalaatti:
3-4
tomaattia pieniksi kuutioituna
2
sipulia hienonnettuna
1 dl
basilikaa hienonnettuna
0,5 dl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Possun ribsit:
    Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää ribsit joukkoon. Liemen alkaessa uudelleen kiehua, kaavi reikäkauhalla vaahto pois. Anna lihojen kiehua hiljalleen, kunnes ovat kypsiä ja liha irtoaa luista (1-2 tuntia).

    Kaada liemi pois ja anna ribsien jäähtyä. Nosta ribsit uunipellille ja sivele ribseihin maustekastiketta. Grillaa 220-asteisessa uunissa, noin 10-15 minuuttia herkullisen rapeiksi.
  2. Maustekastike:
    Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin ja sivele ribsit maustekastikkeella.
  3. Tomaattisalaatti:
    Sekoita salaatin ainekset keskenään ja tarjoile grilliribsien lisukkeena.

    Reseptit: Antti Vahtera

Kommentit

    Näytä lisää