Tuhdisti maustetut possun ribsit ja tomaattisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tuhdisti maustetut possun ribsit ja tomaattisalaatti

Tuhdisti maustetut possun ribsit saavat veden kielelle!

19.10.2007 13:16

Ainekset

  • <b>Possun ribsit:</b>

  • 600 g

    porsaan kylkiluita, ribseiksi leikattuna

  • 2 l

    mietoa lihalientä

  • kokonaisia mustapippureita

  • <b>Maustekastike:</b>

  • 1 dl

    HP-kastiketta

  • 1 dl

    sweet chili -kastiketta

  • 1 rkl

    Dijon-sinappia

  • mustapippuria myllystä

  • <b>Tomaattisalaatti:</b>

  • 3-4

    tomaattia pieniksi kuutioituna

  • 2

    sipulia hienonnettuna

  • 1 dl

    basilikaa hienonnettuna

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Possun ribsit:</b> Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää ribsit joukkoon. Liemen alkaessa uudelleen kiehua, kaavi reikäkauhalla vaahto pois. Anna lihojen kiehua hiljalleen, kunnes ovat kypsiä ja liha irtoaa luista (1-2 tuntia). Kaada liemi pois ja anna ribsien jäähtyä. Nosta ribsit uunipellille ja sivele ribseihin maustekastiketta. Grillaa 220-asteisessa uunissa, noin 10-15 minuuttia herkullisen rapeiksi.

  2. <b>Maustekastike:</b> Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin ja sivele ribsit maustekastikkeella.

  3. <b>Tomaattisalaatti:</b> Sekoita salaatin ainekset keskenään ja tarjoile grilliribsien lisukkeena. Reseptit: Antti Vahtera

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit