Hirvenjauhelihapihvit ja paahdetut uunijuurekset

Ainekset

Hirvenjauhelihapihvit:
500 g
hirvenjauhelihaa
1
punasipuli hienoksi hakattuna
2 rkl
korppujauhoja
1
kananmuna
150 g
pekonia hienonnettuna
2
oksaa timjamia hienonnettuna
mustapippuria
suolaa
voita paistamiseen
Paahdetut uunijuurekset:
4
perunaa
100 g
naurista
4
porkkanaa
3
valkosipulinkynttä
2
oksaa timjamia
oliiviöljyä
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hirvenjauhelihapihvit:
    Tee aineksista mureketaikina ja muotoile massasta pihvejä. Paista pihvit voissa kypsiksi.
    Paahdetut uunijuurekset:
    Kuori juurekset ja kuutioi ne pieniksi paloiksi. Nypi timjamista lehdet ja hienonna valkosipuli. Sekoita timjami, valkosipuli, suola ja oliiiviöljy ja pirskottele juuresten päälle. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 20-30 min, riippuen siitä kuinka suuria paloja olet leikannut. Voit myös muhentaa juurekset ja lisätä joukkoon hieman voita ja maitoa, näin saat paahteista juuresmuusia.

Kommentit

    Näytä lisää