Reseptit
Broilerinugetit ja yrttidippi

Broilerinugetit ja yrttidippi
Herkuttele yrttimajoneesiin dipattavilla broilerinugeteilla.
Ainekset
- Broilerinugetit
- 400 g
- broilerin fileetä
- 2 dl
- maissilastuja (esim. Kellogg's)
- 1 dl
- vehnäjauhoja
- 2
- munaa
- 1 pnt
- korianteria
- suolaa
- paistamiseen rypsiöljyä
- Yrttidippi
- 1 pnt
- korianteria
- 0,5 pnt
- basilikaa
- 1-2 dl
- majoneesia
- 1 rkl
- valkoista balsamicoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Broilerinugetit
Leikkaa fileet pieniksi paloiksi 3 cm x 2 cm. Suolaa palat ja anna maustua hetki. Hienonna sillä välin korianteri ja pyörittele maustuneet palat siinä.
Pyörittele ne sen jälkeen ensin vehnäjauhoissa, kananmunassa sekä lopuksi murskatuissa maissilastuissa. Paista pannulla runsaassa öljyssä muutama minuutti niin, että ne kypsyvät sisältä. - Yrttidippi
Hienonna yrtit ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella ja tarkista lopuksi maku. Anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile nugettien kanssa.
Reseptit: Alex Nurmi
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää