Broilerinugetit ja yrttidippi

Herkuttele yrttimajoneesiin dipattavilla broilerinugeteilla.

Ainekset

Broilerinugetit
400 g
broilerin fileetä
2 dl
maissilastuja (esim. Kellogg's)
1 dl
vehnäjauhoja
2
munaa
1 pnt
korianteria
suolaa
paistamiseen rypsiöljyä
Yrttidippi
1 pnt
korianteria
0,5 pnt
basilikaa
1-2 dl
majoneesia
1 rkl
valkoista balsamicoa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Broilerinugetit
    Leikkaa fileet pieniksi paloiksi 3 cm x 2 cm. Suolaa palat ja anna maustua hetki. Hienonna sillä välin korianteri ja pyörittele maustuneet palat siinä.

    Pyörittele ne sen jälkeen ensin vehnäjauhoissa, kananmunassa sekä lopuksi murskatuissa maissilastuissa. Paista pannulla runsaassa öljyssä muutama minuutti niin, että ne kypsyvät sisältä.
  2. Yrttidippi
    Hienonna yrtit ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella ja tarkista lopuksi maku. Anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile nugettien kanssa.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää