Täytetyt kalkkunarullat ja juuresröstit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt kalkkunarullat ja juuresröstit

15.11.2007 13:07

Ainekset

  • <b>Kalkkunarullat</b>

  • 4

    kalkkunan rintafilettä

  • 100 g

    pehmeää vuohenjuustoa

  • 4

    siivua pekonia

  • 1 tl

    kuivattua salviaa

  • suolaa

  • pippuria

  • <b>Juuresröstit</b>

  • 3

    perunaa

  • 1

    porkkana

  • 1

    sipuli

  • 1 pala (50 g)

    selleriä

  • 1

    palsternakka

  • 3 rkl

    vehnäjauhoja

  • 1

    muna

  • 2 tl

    suolaa

  • valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Kalkkunarullat</b> Leikkaa kalkkunan fileet sivulta auki ja taita se ohueksi levyksi työlaudalle. Levitä pehmeää juustoa pinnalle, mausteita sekä 1 pekoniviipale juuston päälle. Kääri fileet tiukaksi rullaksi ja sulje ne tikulla kiinni. Kypsennä uunissa 180 asteessa n.20 min ajan. <b>Juuresröstit</b> Kuori ja raasta kaikki juurekset kulhoon ja lisää suola joukkoon. Anna suolan imeytyä juureksiin muutaman minuutin ajan ja purista suurin neste pois raasteesta. Lisää joukkoon jauhot, muna sekä mausteet ja sekoita hyvin. Paista pannulla rapeita pieniä kakkuja voinokareen kera. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit