Täytetyt kalkkunarullat ja juuresröstit

Ainekset

Kalkkunarullat
4
kalkkunan rintafilettä
100 g
pehmeää vuohenjuustoa
4
siivua pekonia
1 tl
kuivattua salviaa
suolaa
pippuria
Juuresröstit
3
perunaa
1
porkkana
1
sipuli
1 pala (50 g)
selleriä
1
palsternakka
3 rkl
vehnäjauhoja
1
muna
2 tl
suolaa
valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Kalkkunarullat
    Leikkaa kalkkunan fileet sivulta auki ja taita se ohueksi levyksi työlaudalle. Levitä pehmeää juustoa pinnalle, mausteita sekä 1 pekoniviipale juuston päälle. Kääri fileet tiukaksi rullaksi ja sulje ne tikulla kiinni. Kypsennä uunissa 180 asteessa n.20 min ajan.
    Juuresröstit
    Kuori ja raasta kaikki juurekset kulhoon ja lisää suola joukkoon. Anna suolan imeytyä juureksiin muutaman minuutin ajan ja purista suurin neste pois raasteesta. Lisää joukkoon jauhot, muna sekä mausteet ja sekoita hyvin. Paista pannulla rapeita pieniä kakkuja voinokareen kera. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää