Hirvikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hirvikeitto

Hirvikeitto maistuu syksyllä!

23.11.2007 10:47

Ainekset

  • <b>Hirvikeitto</b>

  • 600 g

    hirven keittolihaa

  • 2 l

    vettä tai itsetehtyä lihalientä

  • 2 tl

    suolaa

  • maustepippureita

  • 2

    laakerinlehteä

  • 6

    perunaa

  • 3

    porkkanaa

  • 1

    palsternakka

  • pala selleriä

  • 3

    sipulia

Valmistusohjeet

  1. Laita lihat kylmään veteen ja kuumenna vesi kiehuvaksi. Anna kiehua ja kuori pois pinnalle kertyvä vaahto. Lisää mausteet ja anna hautua parin tunnin ajan.

  2. Kuutioi sillä aikaa kuoritut juurekset ja lohko sipulit. Nosta lihat liemestä ja paloittele ne sopivan kokoisiksi. Siivilöi lihaliemi ja kaada se takaisin kattilaan. Lisää sinne juurekset, sipulit sekä lihapalat ja keitä noin puoli tuntia, kunnes juurekset on pehmeitä.

  3. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keitto tuorean leivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit