Lohivartaat ja ruispastaa

Ainekset

Lohivartaat
600 g
lohifileetä
1
iso sipuli
suolaa
valkopippuria
2 dl
kermaa
1
limetin mehu
1 dl
tilliä hienonnettuna
Lisäksi
8
varrastikkua
Ruispasta
8 dl
ruispastaa
2 l
vettä
1 tl
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Lohivartaat
    Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi ja pujottele varrastikkuihin. Paista nopeasti pannulla molemmin puolin ja nosta sivuun. Lisää hienonnettu sipuli sekä mausteet pannulle, jossa on vielä kalanrasvaa. Kuullota sipuli pehmeäksi ja kaada kerma joukkoon. Anna hautua hetki ja lisää limettimehu sekä tilli. Kun kastike sakenee, nosta sekaan kalavartaat ja anna niiden kypsyä vielä vähän. Tarjoile pastan kanssa.
    Ruispasta
    Keitä pasta napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta keitinvesi pois. Nostele pasta lautaselle ja kalavartaat päälle.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää