Toscakakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Toscakakku

Toscakakku on kahvipöydän klassikko!

25.1.2008 8:16

Ainekset

  • <b>Toscakakku</b>

  • 2

    munaa

  • 1,5 dl

    sokeria

  • 2,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 1,5 tl

    leivinjauhetta

  • 0,5 dl

    maitoa

  • 150 g

    voita sulatettuna

  • <b>Kuorrutus</b>

  • 50 g

    voita

  • 70 g

    mantelilastuja

  • 0,5 dl

    kuohukermaa

  • 1 rkl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    sokeria

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota munat sekä sokeri kuohkeaksi. Lisää vehnäjauho- leivinjauheseos, maito sekä voisula kevyesti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan.

  2. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa n. 20 min. Kiehauta sillä aikaa kuorrutusaineet kattilassa ja levitä seos uunista tulleen pohjan päälle.

  3. Paista vielä 250 asteessa 10 min ajan, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoile vaniljavaahdon tai jäätelön kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit