Täytetyt croissantit

Ainekset

Täytetyt croissantit
Suolaiset
2 prk
croissant taikinaa (löytyy valmiina kylmähyllystä purkissa)
150 g
kinkkua (esim. ilmakuivattu)
10 kpl
vihreitä kivettömiä oliiveja
5 kpl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1
muna voiteluun
Makeat
2 prk
croissant taikinaa (löytyy valmiina kylmähyllystä purkissa)
100 g
vuohenjuusto siivuja
1 dl
marmeladia esim. appelsiini
1
muna voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Täytetyt croissantit
    Suolaiset
    Avaa paketti ja rullaa croissant taikina leikkuulaudalle. Levitä oliivisiivuja sekä suikaloituja tomaatteja taikinan päälle ja nosta lopuksi muutama pekonisiivu päälle. Kääri leveämmästä päästä ohuempaan ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 220 asteessa n. 15 min ajan. Tarjoile vihreän salaatin kanssa.
    Makeat
    Avaa paketti ja rullaa croissant taikina leikkuulaudalle. Levitä marmeladia taikinalle ja nosta päälle ohueksi leikattua juustoa. Kääri leveämmästä päästä ohuempaan ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 220 asteessa n. 15 min ajan. Ripottele pinnalle tomusokeria.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää