Seesamipossu ja avokadosalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Seesamipossu ja avokadosalaatti

Seesamipossun lisukkeeksi valmistetaan rucola-avokadosalaattia.

1.2.2008 11:12

Ainekset

  • <b>Seesamipossu</b>

  • n. 700 g

    porsaan sisäfileetä

  • 0,5 dl

    seesamiöljyä

  • 4 rkl

    soijakastiketta

  • 2

    limetin mehu ja yhden raastettu kuori

  • 2 tl

    chilitahnaa

  • suolaa

  • 0,5 dl

    seesaminsiemeniä

  • varrastikkuja

  • <b>Avokadosalaatti</b>

  • 4

    avokadoa

  • sitruunan mehua

  • rucolaa

  • 2

    punasipulia

  • oliiviöljyä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. <b>Seesamipossu</b> Paloittele porsaanfilee suupalan kokoisiksi paloiksi, jotta saat ne kätevästi vartaaseen. Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään seesaminsiemeniä lukuunottamatta. Nosta porsaanfileepalat marinadiin ja anna marinoitua pari tuntia. Pujottele lihapalat vartaisiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 min. Kun otat vartaat uunista, pyörittele ne seesaminsiemenissä ja tarjoile salaatin kanssa.

  2. <b>Avokadosalaatti</b> Kuori ja kuutioi avokadot. Purista päälle sitruunamehua. Revi rucolasalaattia astiaan ja nosta avokadot salaatin joukkoon. Siivuta joukkoon vielä punasipulia ja ripottele päälle suolaa ja pirskottele öljyä. Resepti: Sanna Miettunen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit