Juustopatukat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juustopatukat

Juustopatukat ovat loistava naposteltava teen kanssa.

1.2.2008 11:30

Ainekset

  • <b>Juustopatukat</b>

  • 2,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    grahamjauhoja

  • 1 dl

    leseitä

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 0,5 tl

    suolaa

  • 2 dl

    maitoa

  • 1 dl

    juustoa raastettuna

  • 2 rkl

    öljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan nopeasti, juusto, maito ja öljy. Muotoile taikina pöydällä tangoksi ja leikkaa se noin 12 viipaleeksi. Painele viipaleisiin sormella syvennykset. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Paista välittömästi 250 asteessa noin 10 minuuttia. Resepti: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit