Nakkimunakas kahdella tavalla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nakkimunakas kahdella tavalla

Nakkimunakkaan voi tehdä pannulla tai uunissa.

13.2.2008 13:39

Ainekset

  • 10

    munaa

  • 2 dl

    maitoa

  • 1 pkt

    nakkeja

  • 2

    perunaa

  • 10 kpl

    kivettömiä oliiveja siivuina

  • 1 pkt

    fetajuustoa

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 tl

    kuivattua basilikaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Liedellä</b> Leikkaa nakit sekä kuoritut raa&#039;at perunat ohuiksi siivuiksi ja paista pannulla miedolla lämmöllä. Sekoita kulhossa munat, maito sekä mausteet keskenään ja kaada paistuneiden nakkien sekä perunaviipaleiden päälle. Lisää pinnalle oliivisiivut sekä fetajuusto kuutiot. Paista munakas kypsäksi ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

  2. <b>Uunissa</b> Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan paistetut nakit sekä perunat ja kaada munakasmassa päälle. Ripottele oliivit sekä fetajuusto pinnalle ja kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit