Possun kyljykset viherpippurikastikkeessa ja rakuuna-perunat

Ainekset

  • <b>Kyljykset</b>

  • 1 kg

    possun kyljyksiä

  • <b>Kastike</b>

  • 1 dl

    lihalientä

  • 2 dl

    kermaa

  • 2 tl

    viherpippureita

  • 1-2 tl

    sinappia

  • <b>Rakuuna-perunat</b>

  • 8

    keitettyä perunaa

  • 1 pnt

    tuoretta rakuunaa

  • voita

  • suolaa

  • pippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Kyljykset ja kastike</b> Suolaa kyljykset. Paista niihin nopeasti väri pannulla. Nosta kyljykset uunivuokaan. Sekoita keskenään lihaliemi, kerma, hiennonnetut viherpippurit ja sinappi. Kaada kastike uunivuokaan ja nosta vuoka 180 asteiseen uuniin hautumaan noin tunniksi. <b>Rakuuna-perunat</b Puolita keitetyt perunat. Kuumenna pannulla voita ja lisää perunat. Paista perunoihin kaunis väri ja lisää vielä tuore hienonnettu rakuuna joukkoon. Tarjoile possunkyljysten kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit