Ainekset
<b>Kyljykset</b>
1 kg
possun kyljyksiä
<b>Kastike</b>
1 dl
lihalientä
2 dl
kermaa
2 tl
viherpippureita
1-2 tl
sinappia
<b>Rakuuna-perunat</b>
8
keitettyä perunaa
1 pnt
tuoretta rakuunaa
voita
suolaa
pippuria
Valmistusohjeet
<b>Kyljykset ja kastike</b> Suolaa kyljykset. Paista niihin nopeasti väri pannulla. Nosta kyljykset uunivuokaan. Sekoita keskenään lihaliemi, kerma, hiennonnetut viherpippurit ja sinappi. Kaada kastike uunivuokaan ja nosta vuoka 180 asteiseen uuniin hautumaan noin tunniksi. <b>Rakuuna-perunat</b Puolita keitetyt perunat. Kuumenna pannulla voita ja lisää perunat. Paista perunoihin kaunis väri ja lisää vielä tuore hienonnettu rakuuna joukkoon. Tarjoile possunkyljysten kanssa. Reseptit: Alex Nurmi