Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit tarjotaan muusin ja puolukkasurvoksen kera.

Ainekset

400 g
jauhettua naudanmaksaa
5-6
perunaa
2
munaa
1 dl
kermaa
valkopippuria myllystä
suolaa
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Kuori perunat ja raasta raastinraudalla hienoksi. Lisää kananmunat kulhoon ja vispaa tasaiseksi. Lisää sekaan jauhettu maksa, raastettu peruna, kerma ja mausteet.
  2. Kuumenna paistinpannu ja lisää voita. Nosta kauhalla taikinaa paistinpannulle ja paista pihvit molemmin puolin kypsiksi.

  3. Paista valmiiden pihvien päälle runsaasti suikaloitua punasipulia. Tarjoile perunamuhennoksen ja puolukkasurvoksen kanssa.

    Resepti: Antti Vahtera

Kommentit

    Näytä lisää