Jauhemaksapihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit tarjotaan muusin ja puolukkasurvoksen kera.

21.2.2008 20:37

Ainekset

  • 400 g

    jauhettua naudanmaksaa

  • 5-6

    perunaa

  • 2

    munaa

  • 1 dl

    kermaa

  • valkopippuria myllystä

  • suolaa

  • voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Kuori perunat ja raasta raastinraudalla hienoksi. Lisää kananmunat kulhoon ja vispaa tasaiseksi. Lisää sekaan jauhettu maksa, raastettu peruna, kerma ja mausteet.

  2. Kuumenna paistinpannu ja lisää voita. Nosta kauhalla taikinaa paistinpannulle ja paista pihvit molemmin puolin kypsiksi.

  3. Paista valmiiden pihvien päälle runsaasti suikaloitua punasipulia. Tarjoile perunamuhennoksen ja puolukkasurvoksen kanssa. Resepti: Antti Vahtera

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit