Tulinen makkarastroganov - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tulinen makkarastroganov

Makkarastroganov saa tulisuutta chilistä ja jalapenoista.

25.2.2008 10:03

Ainekset

  • <b>Tulinen makkarastroganov</b>

  • 500 g

    ruokamakkaraa tai chorizomakkaraa

  • 1

    iso sipuli

  • 3 rkl

    tomaattipyrettä

  • 25 g

    voita

  • 3 rkl

    vehnäjauhoja

  • 4

    jalapenoa

  • 1

    tuore punainen chili tai 1 tl kuivattua chiliä

  • 1-2 rkl

    tulista sinappia

  • 4 dl

    lihalientä

  • 125 g

    smetanaa

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa makkara, sipuli, jalapenot sekä chili pieniksi paloiksi ja paista ne pannussa voin kera. Lisää tomaattipyre, sinappi sekä kaikki mausteet ja anna paahtua hetkisen. Lisää jauhot, sekoita hyvin ja kaada lopuksi lihaliemi pannuun.

  2. Keitä miedolla lämmöllä 15 min ajan ja viimeistele tulinen kastike lopuksi smetanalla, joka suurustaa ja pehmentää maut. Tarjoile perunasoseen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit