Toscapullat

Ainekset

Toscapullat
2,5 dl
maitoa tai kookosmaitoa
25 g
hiivaa
1 dl
sokeria
1
muna
1-2 tl
kardemummaa
0,75 tl
suolaa
7-8 dl
vehnäjauhoja
100 g
voita
Tosca
100 g
voita
1 dl
sokeria
2 rkl
vehnäjauhoja
0,5 dl
maitoa
100 g
mantelilastuja

Valmistusohjeet

  1. Toscapullat
    Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, muna, kardemumma, suola sekä puolet jauhoista. Alusta loput jauhot taikinaan ja lisää lopuksi rasva. Anna taikinan kohota puolisen tuntia.
    Pyörittele taikinasta pullia pellille leivinpaperin päälle ja kohota uudelleen. Tee sillä aikaa kuorrutus.
    Tosca
    Kiehauta kuorrutusainekset kattilassa ja anna seoksen hieman jäähtyä. Paina kohonneisiin pulliin lasilla syvennykset ja lusikoi päälle toscaa.
    Paista pullia 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.

    Resepti: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää