Reseptit
Toscapullat

Toscapullat
Ainekset
- Toscapullat
- 2,5 dl
- maitoa tai kookosmaitoa
- 25 g
- hiivaa
- 1 dl
- sokeria
- 1
- muna
- 1-2 tl
- kardemummaa
- 0,75 tl
- suolaa
- 7-8 dl
- vehnäjauhoja
- 100 g
- voita
- Tosca
- 100 g
- voita
- 1 dl
- sokeria
- 2 rkl
- vehnäjauhoja
- 0,5 dl
- maitoa
- 100 g
- mantelilastuja
Valmistusohjeet
- Toscapullat
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, muna, kardemumma, suola sekä puolet jauhoista. Alusta loput jauhot taikinaan ja lisää lopuksi rasva. Anna taikinan kohota puolisen tuntia.
Pyörittele taikinasta pullia pellille leivinpaperin päälle ja kohota uudelleen. Tee sillä aikaa kuorrutus.
Tosca
Kiehauta kuorrutusainekset kattilassa ja anna seoksen hieman jäähtyä. Paina kohonneisiin pulliin lasilla syvennykset ja lusikoi päälle toscaa.
Paista pullia 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
Resepti: Matleena Lahti
Kommentit
Näytä lisää