Mausteinen tomaattikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteinen tomaattikeitto

Tämä tomaattikeitto maustetaan aasialaisittain.

5.3.2008 12:41
Valmistusaika50 min

Ainekset

  • 10

    tomaattia

  • 2

    punasipulia

  • 2

    paprikaa

  • suolaa

  • sokeria

  • 1 rkl

    jeeraa eli juustokuminaa

  • 1 tl

    kardemummaa

  • 1 rkl

    korianterinsiemeniä

  • 3

    kokonaista mustapippuria

  • 1

    tähtianis

  • 1 l

    kasvislientä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaiset tomaatit ja nosta ne uunivuokaan. Kuori sipulit ja leikkaa ne muutamaan osaan. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa se suikaleiksi.

  2. Nosta sipulit ja paprikat myös uunivuokaan. Ripottele kasvisten päälle hieman suolaa ja sokeria. Paahda niitä kuumassa uunissa noin 10-15 minuuttia.

  3. Murskaa mausteet huhmareessa hienoksi. Paahda hienonnettuja mausteita hetki kattilassa. Lisää paahdetut vihannekset ja kasvisliemi. Anna kiehua noin 15-20 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla. Resepti: Sanna Miettunen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit