Kookosmaitopannukakku ja mango-ananashillo

Kookosmaitopannukakku ja mango-ananashillo saavat suun makeaksi.

Ainekset

Pannukakku:
2 dl
kermaa tai soijakermaa
4 dl
kookosmaitoa
4
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
pari tippaa vaniljaesanssia tai aitoa vaniljaa 0,5 tl
Mango-ananashillo:
300 g
säilyke ananaspaloja
300 g
säilyke mangoa
3 dl
hillosokeria
1 dl
ananaksen lientä
1
vaniljatanko

Valmistusohjeet

  1. Kookospannukakku:
    Sekoita pannukakun ainekset keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan. Voit vuorata vuoan myös leivinpaperilla. Paista 225 asteessa noin 25 min.

    Valmistusaika: 40 min

  2. Ananas-mangohillo:
    Laita kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Poista vaniljatanko ja soseuta seos sauvasekoittimella. Laita vaniljatanko takaisin kattilaan ja anna kiehua vielä noin 20 minuuttia. Tässä vaiheessa hillo saattaa näyttää löysältä, mutta kun se jäähtyy, se muuttuu nopeasti hillomaiseksi. Kaada hillo purkkiin ja anna jäähtyä. Tarjoile pannukakun kanssa.

    Valmistusaika: 40 min + jäähdytysaika

    Reseptit: Sanna Miettunen

Kommentit

    Näytä lisää