Reseptit

Raikas persikkapasha

Raikas persikkapasha kruunaa pääsiäisaterian.

Ainekset

Raikas persikkapasha
200 g
voita
2 dl
sokeria
2 prk
sitruunalla maustettua rahkaa
2
keltuaista
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
mantelirouhetta
1 dl
rusinoita hienonnettuna
150 g
persikkapaloja (säilyke)
4 dl
kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota voi sekä sokerit isossa kulhossa ja lisää joukkoon rahka, keltuaiset, vaniljasokeri, mantelirouhe, rusinat sekä hienonnetut persikanpalat. Sekoita seos hyvin ja lisää lopuksi vaahdotettu kerma varovasti sekoittaen.
  2. Kaada pashaseos valumaan ohuella harsokankaalla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Kumoa pasha tarjolle seuraavana päivänä ja koristele se hedelmillä.


    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää