Tomaatti-fetasalaatti

Feta-tomaattisalaatti on yksinkertainen ja nopea lisäke kalalle tai lihalle tai vaikka sellaisenaan välipalaksi.

17.3.2008 17:59

Ainekset

  • <b>Tomaatti-fetasalaatti</b>

  • 1

    punasipuli

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 tl

    balsamicoa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1

    jääsalaatti

  • 0,5 pnt

    minttua

  • 0,5

    rasiaa punaisia kirsikkatomaatteja

  • 0,5

    rasiaa keltaisia kirsikkatomaatteja

  • 1 pala

    fetaa muserrettuna

Valmistusohjeet

  1. <b>Tomaatti-fetasalaatti</b> Kuori ja viipaloi punasipuli isoon kulhoon. Kaada sekaan öljy ja balsamico. Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Sekoittele ja anna sipulin maustua jääkaapissa hetken aikaa.

  2. Lisää lopuksi kulhoon revitty salaatti, hienonnettu minttu, tomaatit sekä muserrettu juusto. Pöyhi salaatti sekaisin juuri ennen tarjoilua. Resepti: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit