Kinuski-persikkavaahto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kinuski-persikkavaahto

17.3.2008 18:02

Ainekset

  • <b>Kinuski-persikkavaahto</b>

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 prk (250 g)

    rahkaa

  • 2 prk (400 g/250 g)

    persikoita viipaleina (säilyke)

  • n. 1 dl

    kinuskikastiketta

Valmistusohjeet

  1. <b>Kinuski-persikkavaahto</b> Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon rahka. Soseuta toinen purkki persikoista tasaiseksi ja lisää sose rahkavaahtoon. Mausta vaahto kinuskilla ja tarkasta maku. Nostele tarjoilumaljojen pohjalle persikkaviipaleita ja annostele päälle vaahtoa. Koristele kuutioiduilla persikoilla ja kinuskikastikkeella. Resepti: Matleena Lahti

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit