Marenkihedelmät

Kuorruta lempihedelmiäsi ihanalla marengilla.

17.3.2008 18:11

Ainekset

  • <b>Marenkihedelmät</b>

  • 1

    mango

  • 0,5

    ananasta

  • 2 dl

    tummia viinirypäleitä

  • <b>Marenki</b>

  • 2

    valkuaista

  • 0,5 dl

    sokeria

  • 0,5 tl

    kardemummaa

  • tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. <b>Marenkihedelmät</b> Kuori ja paloittele mango ja ananas. Asettele hedelmät vuokaan ja tee marenki. Vaahdota valkuaiset ja lisää sekaan sokeri ja kardemumma vatkaamisen loppupuolella. Levitä marenki hedelmien päälle ja gratinoi pinta kauniin ruskeaksi uunissa. Varo polttamasta. Tomusokeroi pinta paiston jälkeen. Resepti: Matleena Lahti

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit