Reseptit
Mausteinen makkarapata

Mausteinen makkarapata
Ainekset
- Mausteinen makkarapata
- 400 g
- mausteista grillimakkaraa tai bratwursteja
- 4
- perunaa
- 1
- iso sipuli
- 1
- punainen paprika
- 4
- solo-valkosipulinkynttä
- 100 g
- kuivattuja hedelmiä (esim. aprikooseja)
- 2 rkl
- voita
- 1
- tuore chili
- maustepippureita
- 3
- laakerinlehteä
- 2 dl
- tomaattimurskaa
- 1 l
- lihalientä
- 1 rkl
- vehnäjauhoja
Valmistusohjeet
- Mausteinen makkarapata
Puhdista ja leikkaa raaka-aineet paloiksi ja paista ne voinokareen kanssa padassa. Paista kunnes makkarat ovat saaneet vähän väriä. Lisää mausteet sekä tomaatimurska ja anna hautua hetki kannen alla. Lisää lihaliemi ja vehnäjauho. Sekoita hyvin ja nosta pata 175 asteeseen uuniin kypsymään 30 minuutiksi. Tarjoile ruisleivän ja vihreän salaatin kanssa.
Resepti: Alex Nurmi
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää