Mausteinen makkarapata

Ainekset

Mausteinen makkarapata
400 g
mausteista grillimakkaraa tai bratwursteja
4
perunaa
1
iso sipuli
1
punainen paprika
4
solo-valkosipulinkynttä
100 g
kuivattuja hedelmiä (esim. aprikooseja)
2 rkl
voita
1
tuore chili
maustepippureita
3
laakerinlehteä
2 dl
tomaattimurskaa
1 l
lihalientä
1 rkl
vehnäjauhoja

Valmistusohjeet

  1. Mausteinen makkarapata
    Puhdista ja leikkaa raaka-aineet paloiksi ja paista ne voinokareen kanssa padassa. Paista kunnes makkarat ovat saaneet vähän väriä. Lisää mausteet sekä tomaatimurska ja anna hautua hetki kannen alla. Lisää lihaliemi ja vehnäjauho. Sekoita hyvin ja nosta pata 175 asteeseen uuniin kypsymään 30 minuutiksi. Tarjoile ruisleivän ja vihreän salaatin kanssa.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää