Aamupuuro ja porkkana-inkiväärihilloke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Aamupuuro ja porkkana-inkiväärihilloke

11.4.2008 9:28

Ainekset

  • <b>Aamupuuro</b>

  • 5 dl

    vettä

  • 3

    omenaa raastettuna

  • 1,5 dl

    kaurahiutaleita

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    fruisana hedelmäsokeria

  • <b>Porkkana-inkiväärihilloke</b>

  • 500 g

    porkkanoita

  • 2-3 dl

    vettä

  • 3 dl

    Fruisana hedelmäsokeria

  • 2 cm

    pala inkivääriä

Valmistusohjeet

  1. <b>Aamupuuro</b> Kiehauta vesi ja lisää kaurahiutaleet. Anna kiehua pari minuuttia ja lisää raastettu omena ja anna kiehua vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja Fruisanalla ja anna hautua hetki. Tarjoile Fruisanalla maustettujen marjojen kanssa. <b>Porkkana-inkiväärihilloke</b> Kuori ja raasta porkkanat ja inkivääri. Kiehauta vesi ja lisää porkkanaraaste ja Fruisana. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 min. Lisää raastettu inkivääri ja anna hautua 2 min. Jos hilloke tuntuu liian vetiseltä, siivilöi osa nesteestä pois. Anna hillokkeen jäähtyä ja tarjoile aamiaissämpylöiden kanssa. Reseptit: Fruisana

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit