Mausteinen lohi ja jogurttikastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteinen lohi ja jogurttikastike

11.4.2008 10:06

Ainekset

  • <b>Mausteinen lohi</b>

  • 500 g

    lohifileetä

  • <b>Marinadi</b>

  • 1

    valkosipulin kynsi

  • 1

    laakerin lehti

  • 1 tl

    kuivattua tinjamia

  • 2 cm

    pala tuoretta chiliä

  • kurkumaa

  • 1 rkl

    paprikajauhetta

  • 2 tl

    jauhettua juustokuminaa eli jeeraa

  • 2 tl

    jauhettua korianteria

  • 4 rkl

    Fruisana hedelmäsokeria

  • 2

    sitruunan mehu

  • <b>Jogurttikastike</b>

  • 1

    punasipuli

  • 0,5

    kurkkua

  • 3 rkl

    tuoretta korianteria

  • 3 rkl

    maustamatonta rasvatonta jogurttia

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 rkl

    Fruisana hedelmäsokeria

  • 1

    limen mehu

Valmistusohjeet

  1. <b>Marinadi</b Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna pyöriä tasaiseksi täydellä teholla. Leikkaa lohi annospaloiksi ja hiero marinadi paloihin. Anna maustua yön yli. Laita lohipalat voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Ota vuoka uunista ja peitä se foliolla. Anna vetäytyä 10 minuuttia. <b>Jogurttikastike</b> Kuori sipuli ja kurkku. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja kukku viipaleiksi.Hienonna korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä 20 minuuttia. Reseptit: Fruisana

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit