Mäti-katkarapurieskat

22.4.2008 13:37

Ainekset

  • <b>Mäti-katkarapurieskat</b>

  • 1 ps (7 kpl)

    rullarieskoja (Fazer)

  • 2 dl

    ranskankermaa

  • 1 prk (200 g)

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 0,5 dl

    mätitahnaa

  • 1

    limetin raastettu kuori

  • suolaa

  • mustapippuria

  • <b>Lisäksi</b>

  • n. 300 g

    katkarapuja

  • n. 100 g

    villirucolaa

  • ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. <b>Mäti-katkarapurieskat</b> Levitä rieskat työlaudalle. Sekoita ranskankerma ja tuorejuusto notkeaksi seokseksi. Mausta seos mätitahnalla, limetin kuorella, suolalla ja pippurilla. Levitä mätitäyte rieskoille ja ripottele päälle rucolaa ja katkarapuja. Rullaa rieskat tiukoiksi paketeiksi ja kääri leivät voipaperiin piknikkieväiksi. Reseptit: Matleena Lahti

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit