Ainekset
<b>Mäti-katkarapurieskat</b>
1 ps (7 kpl)
rullarieskoja (Fazer)
2 dl
ranskankermaa
1 prk (200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl
mätitahnaa
1
limetin raastettu kuori
suolaa
mustapippuria
<b>Lisäksi</b>
n. 300 g
katkarapuja
n. 100 g
villirucolaa
ruohosipulia
Valmistusohjeet
<b>Mäti-katkarapurieskat</b> Levitä rieskat työlaudalle. Sekoita ranskankerma ja tuorejuusto notkeaksi seokseksi. Mausta seos mätitahnalla, limetin kuorella, suolalla ja pippurilla. Levitä mätitäyte rieskoille ja ripottele päälle rucolaa ja katkarapuja. Rullaa rieskat tiukoiksi paketeiksi ja kääri leivät voipaperiin piknikkieväiksi. Reseptit: Matleena Lahti