Lohimunakkaat

Nämä kapriksilla maustetut lohimunakkaat valmistuvat vaivattomasti uunissa.

Ainekset

n. 300 g
kylmäsavulohta
0,5 dl
kapriksia
2 rkl
kermaa
valkopippuria myllystä
0,5 dl
ruohosipulia hienonnettuna
12
munaa
sormisuolaa
isoja kapriksia
(palttoonnappeja)

Valmistusohjeet

  1. Silppua lohi ja sekoita joukkoon kaprikset, kerma, pippuri ja ruohosipuli. Lusikoi lohiseos esimerkiksi voideltuihin muffinipellin syvennyksiin tai paperivuokiin.

    Riko täytteen päälle vielä munat. Sekoittele valkuaista hieman lohitäytteeseen, mutta yritä pitää keltuaiset ehjinä.
  2. Ripottele pinnalle halutessasi hieman ruohosipulisilppua ja paista munakkaita 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Ripottele hyytyneiden munien päälle hieman sormisuolaa ja tarjoile munakkaat esimerkiksi rukiisten palttoonnappien päällä.

    Reseptit: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää