Lohimunakkaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohimunakkaat

Nämä kapriksilla maustetut lohimunakkaat valmistuvat vaivattomasti uunissa.

22.4.2008 13:40

Ainekset

  • n. 300 g

    kylmäsavulohta

  • 0,5 dl

    kapriksia

  • 2 rkl

    kermaa

  • valkopippuria myllystä

  • 0,5 dl

    ruohosipulia hienonnettuna

  • 12

    munaa

  • sormisuolaa

  • isoja kapriksia

  • (palttoonnappeja)

Valmistusohjeet

  1. Silppua lohi ja sekoita joukkoon kaprikset, kerma, pippuri ja ruohosipuli. Lusikoi lohiseos esimerkiksi voideltuihin muffinipellin syvennyksiin tai paperivuokiin. Riko täytteen päälle vielä munat. Sekoittele valkuaista hieman lohitäytteeseen, mutta yritä pitää keltuaiset ehjinä.

  2. Ripottele pinnalle halutessasi hieman ruohosipulisilppua ja paista munakkaita 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Ripottele hyytyneiden munien päälle hieman sormisuolaa ja tarjoile munakkaat esimerkiksi rukiisten palttoonnappien päällä. Reseptit: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit