Poro-pannarirulla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Poro-pannarirulla

Poro-pannarirullat sopivat suolaiseksi tarjottavaksi esimerkiksi uuden vuoden juhliin.

22.4.2008 14:16

Ainekset

  • 4 dl

    maitoa

  • 0,75 dl

    vehnäjauhoja

  • 5

    munaa

  • 0,5 tl

    suolaa

  • 0,5 dl

    kuivattuja karpaloita

  • <b>Täyte:</b>

  • 1 prk (200 g)

    tuorejuustoa

  • 100 g

    kylmäsavustettua poroa

  • mustapippuria

  • n. 50 g

    rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Vispaa jauhot ja munat maitoon tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja tiputtele päälle kuivattuja marjoja. Paista pannaria 200 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa levy hieman jäähtyneenä.

  2. Tee täyte. Notkista juustoa hieman ja sekoita joukkoon pieneksi kuutioitua poroa. Rouhi sekaan mustapippuria. Levitä jäähtyneelle pohjalle juustoseosta ja huuhdeltua, kuivattua rucolaa. Rullaa levy napakasti ja tarjoa. Reseptit: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit