Poro-pannarirulla

Poro-pannarirullat sopivat suolaiseksi tarjottavaksi esimerkiksi uuden vuoden juhliin.

Ainekset

4 dl
maitoa
0,75 dl
vehnäjauhoja
5
munaa
0,5 tl
suolaa
0,5 dl
kuivattuja karpaloita
Täyte:
1 prk (200 g)
tuorejuustoa
100 g
kylmäsavustettua poroa
mustapippuria
n. 50 g
rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Vispaa jauhot ja munat maitoon tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja tiputtele päälle kuivattuja marjoja. Paista pannaria 200 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa levy hieman jäähtyneenä.
  2. Tee täyte. Notkista juustoa hieman ja sekoita joukkoon pieneksi kuutioitua poroa. Rouhi sekaan mustapippuria. Levitä jäähtyneelle pohjalle juustoseosta ja huuhdeltua, kuivattua rucolaa. Rullaa levy napakasti ja tarjoa.

    Reseptit: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää