Pienet kookosletut ja lemon curd -banaanit

Pienet kookosletut saavat seuraksi makeita lemon curd -banaaneja.

Ainekset

1 prk (400 g)
kookosmaitoa
2
munaa
2 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
1 tl
leivinjauhetta
0,5 tl
suolaa
Paistamiseen
voita
Lisäksi
1 prk (310 g)
lemon curdia
1
banaani
n. 2 dl
mansikoita
sitruunamelissaa

Valmistusohjeet

  1. Tee lettutaikina. Vispaa kookosmaitoon munat, jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola. Anna taikinan turvota hetki. Paista letut voissa ohukaispannulla kypsiksi.
  2. Tarjoa lisäksi lemon curdilla maustettuja banaaneja. Lämmitä sitruunatahnaa kattilassa, kunnes se hieman notkistuu. Paloittele joukkoon banaanit ja mansikat ja tarjoile lämmin seos kookoslettujen kera. Koristele melissalla.

    Reseptit: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää