Reseptit

Suklaakrepit ja mascarponekerma

Suklaakrepit mascarponekermalla vievät kielen mennessään.

Ainekset

Suklaakrepit ja mascarponekerma
4 dl
vichyä
2-3
munaa
1 dl
ohrajauhoja
1,5 dl
vehnäjauhoja
n. 0,5 dl
kaakaojauhetta
4 rkl
voisulaa
4 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Täyte
1 prk (250 g)
mascarponea
1-2 dl
kuohukermaa
n. 0,5 dl
vaahterasiirappia
0,5 l
mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Tee kreppitaikina. Sekoita vichyyn munat, jauhot, voisula ja sokerit. Vispaa taikina tasaiseksi ja anna sen turvota pari tuntia. Paista taikinasta ohuita, pitsireunaisia ohukaisia ja jäähdytä ne.
  2. Tee lisäksi täyte. Vaahdota mascarpone kuohkeaksi ja lisää joukkoon kermaa. Mausta vaahto siirapilla makusi mukaan. Annostele letuille vaahtoa ja mansikoita juuri ennen tarjoilua.

    Reseptit: Matleena Lahti

Kommentit

    Näytä lisää