Suklaakrepit ja mascarponekerma - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaakrepit ja mascarponekerma

Suklaakrepit mascarponekermalla vievät kielen mennessään.

22.4.2008 14:28

Ainekset

  • <b>Suklaakrepit ja mascarponekerma</b>

  • 4 dl

    vichyä

  • 2-3

    munaa

  • 1 dl

    ohrajauhoja

  • 1,5 dl

    vehnäjauhoja

  • n. 0,5 dl

    kaakaojauhetta

  • 4 rkl

    voisulaa

  • 4 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • <b>Täyte</b>

  • 1 prk (250 g)

    mascarponea

  • 1-2 dl

    kuohukermaa

  • n. 0,5 dl

    vaahterasiirappia

  • 0,5 l

    mansikoita

Valmistusohjeet

  1. Tee kreppitaikina. Sekoita vichyyn munat, jauhot, voisula ja sokerit. Vispaa taikina tasaiseksi ja anna sen turvota pari tuntia. Paista taikinasta ohuita, pitsireunaisia ohukaisia ja jäähdytä ne.

  2. Tee lisäksi täyte. Vaahdota mascarpone kuohkeaksi ja lisää joukkoon kermaa. Mausta vaahto siirapilla makusi mukaan. Annostele letuille vaahtoa ja mansikoita juuri ennen tarjoilua. Reseptit: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit