Raparperichutney - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperichutney

Raparperichutney höystetään valkosipulilla ja chilillä.

22.4.2008 14:42

Ainekset

  • <b>Raparperichutney</b>

  • 250 g

    raparperia

  • 1-2

    sipulia

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 1

    punainen chili

  • 1 dl

    fariinisokeria

  • 1 rkl

    inkivääriä raastettuna

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja paloittele raparperit. Hienonna sipulit ja halkaistu, siemenetön chili. Pane kaikki ainekset kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Anna chutneyn jäähtyä ja tarjoa esimerkiksi liharuokien kera. Resepti: Matleena Lahti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit